Målarkurs i Provence mars 2019

Dag 1.
Ankomst till La Navicelle, en vacker vingård vid Medelhavet, belägen mellan Nice och Marseille. Man bor i hus med självhushåll, har gångavstånd till Medelhavet och den lilla staden Le Pradet, öster om Toulon. Välkomstmiddag i ”Syrah”, där vi samlas alla dagar kl. 9 och inleder med en stund teori.

Dag 2 – 7.
Målar gör vi inne i ateljén, på terassen med vidunderlig utsikt eller i naturen. Det finns många utflyktsmål att välja mellan: Hyères, Bormes les Mimosas, halvön Presqu ́ile de Giens med flamingos, mysig restaurant och loppmarknad. Många vackra vandringsleder ger möjlighet till njutningsfylld motion. Sista dagen är det avskedsmiddag i ”Syrah”.

Dag 8. Hemfärd
Detta ingår i priset som är 8. 800 kr: Boende, kursavgift, två middagar i ”Syrah”, middag på restaurang vid havet, fika, guidning och transport vid diverse utflykter, transporter till och från järnvägsstationen i Toulon samt bil till förfogande för personliga inköp i Le Pradet. Kursen äger rum 17 – 24 mars med reservation för ändringar p. g. a. flygtider. Betalning sker på bg 281-9662. Anmälningsavgift 800 kr betalas enligt överenskommelse (ingår i priset).

Förfrågningar margareta@solveland.se; tel. 0300-64190 (hem) eller 0709 744 796 (mobil).